KLIENTOM GARANTUJEME

  • Prípravok Fine6 Vám poskytne nielen okamžitú úľavu, ale Vás pri pravidelnom používaní hemoroidov zbaví
  • Produkt FINE6 určený na hemoroidy držíme skladom
  • Najnižšiu cenu FINE6 14,00 €, v lekárni zakúpite za min. 22,00 €
  • Najnižšia cena v Európe, nakupujete priamo od výhradného distribútora pre Slovenskú Republiku.
  • Odoslanie objednávky 1.triedou, doručenie maximálne do 2 pracovných dní
  • Poštovné zdarma pri objednávke od 40 €, inak 1,40 €
  • Množstevná  a vernostná zľava 10% pri objednávke od 70 €
  • Individuálny prístup ku každému klientovi a profesionálne poradenstvo
  • SMS a e-mail notifikácia prijatých a odoslaných objednávok
  • Diskrétna objenávka, na doporučenej zásielke je napísane : Živický,  06001 Kežmarok
  • Pokiaľ by ste s Fine6 neboli spokojní, ponúkame Vám možnosť jeho bezplatného odskúšania. V prípade, že vrátite celú dodanú zásielku Fine6, zníženu o polovicu spotreby jednej fľaštičky, sme ochotní uhradiť Vám všetky Vami vynaložené náklady. Ak pristúpite k reklamácii, nadviažte najprv prosím na kontakt pre reklámaciu.


KONTAKTY

FINE6 s.r.o.
Hlavné námestie 98
06001 Kežmarok
tel: 0949 752 403, 0903 867 654, 052/ 381 11 23
fax: 052/ 381 11 23
napíšte nám
IČO:47 478 942, DIČ:2023929204.
Spoločnosť zapísaná v OR. vložka č. 29200/P.

Do 48 hodín u Vás doma. Poštovné 1,40 €. Nákup nad 33 € poštovné zadarmo.

 


Recenzie

Recenzie od našich zákazníkov... ĎAKUJEME.

 

Hemoroidy skutočne pomoholHemoroidy riešenie odporúčam

 


 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 


 

Hemoroidy liečbaHemoroidy liečenie

 


 

HemoroidyZlatá Žila

 


 

 


 

Hemoroidy FINE6Hemoroidy Recenzia

 


 

FINE6 HemeroidyHemoroidy FINE6

 


 

Stop hemeroidomZlatá žila liečba



 

Zlatá žilaHemoroidy

 


 

Stop hemeroidomLiečba hemeroidov

 


 

Hemoroidy- hemeroidy-zlata-zilaStop hemoroidom

 


 

Liečba zlatej žilyHemoroidy obrázok

 


 

Hemoroidy obrázok 3Hemoroidy obrázok 4

 


 

Hemoroidy obrázok 5Hemoroidy obrázok 6

 


 

Hemoroidy obrázok 7Hemoroidy obrázok 8

 

 


 

 

 

Hemoroidy obrázok 9 Hemoroidy obrázok 10

Hemoroidy obrázok 11Hemoroidy obrázok 12

Hemoroidy obrázok 13Hemoroidy obrázok 15

Hemoroidy obrázok 16Hemoroidy obrázok 17

Hemoroidy obrázok 18Hemoroidy obrázok 19

Hemoroidy Fine6Fine6 hemoroidy

 

Hemeroidy liečbaHemeroidy liečba

 


 

Hemoroidy-hemeroidyHemeroidy

 


Zlatá žila liečbaLiečenie zlatá žila

 


 

Stop hemoroidomHemoroidy liečba vyliečenie

 


 

E-maily a diskusia od našich zákazníkov... ĎAKUJEME

Odporúčajú nás:  http://navod-nazdravie.blogspot.sk/2014/01/trapia-vas-hemoroidy.html

 

Ďakujem za odpovede na moje niekedy aj hlúpe otázky, ešte som si take niečo cez internet neobjednával, ale váš profesionálny prístup ma dostal. Oceňujem možnosť poradiť sa.
Ak budem opäť potrebovať pomoc, jednoznačne sa obrátim na vás!
Igor T. Trenčín19. máj. (Pred 13 dňami)

Naplnenie: 2 %
Využívate 0,2 GB z 10,1 GB, ktoré máte k dis

tiež som mal problém s konečníkom po chemoterapii, ale nakoniec to bol len podráždený konečník. Mne pomohol olej Fine6, sú aj čipky, ale pri bolestiach to dosť vadilo. Olej je aj voľne predajný a pri pravidelnom používaní, aj preventívne, alebo pri prvých malých príznakoch robí divy. Je to moja skúsenosť a asi 5 mužov s ktorými sa rozprávam na chemoterapii.

Ja som rád, že liečim hemeroidy úspešne. Doktor by skôr preferoval operáciu, ale na to ma nedostal :). Nakoniec sme sa dohodli, že skúsim konzervatívnu liečbu : hygiena, Fine6 a kúpele z dubovej kôry. A veľa pijem. Táto liečba pokračovala až do úplného zmiznutia hemeroidu a ja po 2 mesiacoch môžem prehlásiť, že operáciu nepotrebujem. Tak ja len takto konštatujem, aby ste vedeli, že sa to dáseky1
29.04.13 11:43
??.??.117.251

Poznámka: Už som brala od Vás Fine 6,som spokojná s výsledkom,preto si obj. do zásoby v prípade potreby a pre blízkych,ak by potrebovali tento roztok. Moje zákaz.č.
Fakturační údaje:


komu: mne
Mám tieto problémy má od šestnástich rokov, nepomáhali mastičky, kúpele ani nič iné. Keď som to povedala asi pred rokom svojmu gynekológovi napísal mi fine šestku a ten pomáha na sto percent, do troch dní od nepríjemných pocitov. Nechcem tu robiť nejakú reklamu, ale mne fakt zabral. Prepláca sa celý, po novom už naň nepotrebujem recept, ale mám ho stále doma, pre istotu keď ma to chytí. Od tej doby mám problém len výnimočné, keď dlho sedím na tvrdom hlavne.

registrovaný užívateľ: m:A 24.04.13 17:31
??.??.275.188

Naplnenie: 2 %
Využívate 0,2 GB z 10,1 GB, ktoré máte k dis

registrovaný užívateľ: p:G 27.05.13 22:26
??.??.41.87

Ja už som tu dávala odkaz na olejček, ktorý tie bule na konečníku vstrebáva a keď si to večer trochu vmastím do konečníka, ráno tam nie je skoro nič, mám dobré skúsenosti s týmto olejom, mám hemeroidy už 15 rokov a vyskúšala a zažila som si bolesti nemálo. Je to olej FINE6 registrovaný užívateľ: I:Z 19.05.13 18:50
??.??.37.233 Naplnenie: 2 %
Využívate 0,2 GB z 10,1 GB, ktoré máte k dis

 

Naplnenie: 2 %
Využívate 0,2 GB z 10,1 GB, ktoré máte k dis

Môžem odporučiť Fine6 používal som ho už dávno. Vzhľadom k tomu, že nebol dostupný mal som možnosť vyskúšať iné produkty a som rád, že je opäť na trhu. Ľahko sa používa a v porovnaní kvalita a cena nemá konkurenciu. Rozhodne odporúčam aj keď mate len malé problémy. Miroslav Kan
22.04.13 20:21
??.??.51.30

Mala som prvé štádium hemoroidov a podarilo sa mi ho vyliečiť vďaka lieku Fine6, poradila mi to lekárnička. Ďakujem a vrelo odporúčam. Simona KA
21.04.13 16:29
??.??.235.109

Zdravím Vás a ešte raz Vám ďakujem, dnes som od Vás dostala Fine6 a teda môžem povedať úžasná úľava ďakujem, že ste prajem veľa úspechov a pevné zdravie!

S pozdravom martina H.31. máj. (Pred 1 dňom)

komu: info Kliknite tu, ak chcete použiť akciu Odpovedať, Odpovedať všetkým alebo Poslať ďalej

Ja som sa ku doktorovi neodvážila a vôbec nie na zákrok, pomohla mi kamarátka kúpila mi fine6 v Rakúsku a po mesiaci hlásim spokojnosť, hemoroid vôbec nevidno stiahol sa úplne. Po pôrode som tri roky, nič nepomohlo tak ako táto vec. Odporúčam vyskúšať neoľutujete.Ivana5
29.04.13 17:48
??.??.45.177

FINE6 je už doma! Dakujem pekne,je super.Taktiež aj Vasa rychlosť a komunikacia je super,budem doporučovať.
S pozdravom
Martin K. 24. máj. (Pred 8 dňami)
Podrobnostkomu: info

komu: mne Nevedela som fakt či ho mám objednať, ale objednala som a tri týždne používania 1-2 denne a pomohol pomohol poriadne dúfam, že ho budete mať na sklade lebo ho odporučím ľuďom čo poznám, ďakujem veľmi pekne.  Kurucova Kosice,  objednávka číslo 466318 18. jún. (Pred 7 dňami)


komu: mneNaplnenie: 2 %
Využívate 0,2 GB z 10,1 GB, ktoré máte k dispozícii

Dobrý deň,
zásielku som dnes dostala, ďakujem. Zvlášť Vám ďakujem za korektnosť a za rýchle vybavenie mojej objednávky. Určite Vás odporúčam každým.
s pozdravom M.

Naplnenie: 2 %
Využívate 0,2 GB z 10,1 GB, ktoré máte k dis

Som spokojni.....ale ulavi su to je fakt ale nemam tu spravnu stravu a tak......to asi tak no a dakujem. David M. predmet:     Re: Registracne udaje Táto správa je dôležitá najmä kvôli osobám, ktoré obsahuje konverzácia

výrobok fine6 účinky ale služby lekárni nevyhovujúce, objednal som dva kusy dostal som len jeden. To sa môže stať len na Slovensku

super vec je Fine6 vrelo odporúčam, masťe z lekárni nezabrali, toto zabralo hneď na druhý deň. Úľava sa nedá opísať. Patrik 2
22.04.13 19:27
??.??.235.135 Naplnenie: 2 %
Využívate 0,2 GB z 10,1 GB, ktoré máte k dis

Mne pomohlo - na raňajky ovsene vločky, jablka tri za deň. A perfekne mi zabral prípravok Fine6 objednala mi lekárnička. Hemoroid sa stiahol, stravu treba dodržiať vkusee Re: Hemoroidy

od Marek » 23 Apr 2013, 15:08

Výrobok fine6 som kúpil vďaka kladným recenziám a tieto recenzie môžem potvrdiť. Veľmi dobre sťahuje hemoroid do vnútra, na začiatku ma trochu pálil, ale úľava perfektná. Samozrejme kombinujem to pravidelným sprchovaním po stolici, je to ešte lepšie FEROZ
24.04.13 20:52
??.??.220.128

Rýchle, perfektné, ústretová komunikácia, jednoznačne odporúčam!
Martina N. predmet: Poďakovanie
: Táto správa je dôležitá najmä preto, že bola odoslaná priamo vám


Na internete FINE6 bez šance sa nedá objednať, v mojej lekárni ho poznajú, ale nemaju skladom (asi pretlačajú veci na ktorých maju väčší zisk). mario181
24.04.13 21:44
??.??.121.67

Dobré liečebne účinky ma Fine6, zaberá najlepšie a to som vyskúšal fakt všetko. Len by mohol byť lacnejší. Odporučil mi ho lekár. od Ivan7 2013, 19:17 Naplnenie: 2 %
Využívate 0,2 GB z 10,1 GB, ktoré máte k dis

Problém je v tom, že ten produkt Fine6 na Slovensku nekúpiš, predáva sa len v Rakúsku. Preto ho v lekárni nemajú ani na nete nie je. Keď si z Bratislavy tak nemáš ďaleko. SekyPeter
28.04.13 14:01
??.??.117.251

Ja som sa ku doktorovi neodvážila a vôbec nie na zákrok, pomohla mi kamarátka kúpila mi fine6 v Rakúsku a po mesiaci hlásim spokojnosť, hemoroid vôbec nevidno stiahol sa úplne. Po pôrode som tri roky, nič nepomohlo tak ako táto vec. Odporúčam vyskúšať neoľutujete. Ivana5
29.04.13 17:48
??.??.45.177

Produkt fine6 mi bol taktiež odporúčaný v lekárni a po odskúšaní som bol milo prekvapený, užívam ho a odporúčam dalej problém je že často neni na sklade musi sa doobjednávatt 21.04.13 22:27
??.??.164.252

 

 

Usporiadať podľa 
Výrobca 

Podsedák - kruh s otvorom. Vankúš na hemoroidy 35 cmempty
Vankúš je naplnený pohánkou s obsahom 10% horčice. Pohánkove šupky poskytujú jemnú masáž pri sedení. Medzi pohánkou je malý priestor čo spôsobuje prúdenie vzduchu zabraňuje poteniu tela. Vankúš je
Podsedák - kruh s otvorom. Vankúš na hemoroidy 35 cm
19,00 €

Cena 12,50 €

MzI4OTh